Europas största utomhusbio

Vi är Big Crowd Factory – arrangören bakom Europas största utomhusbio. Vi började vår resa i Azaleadalen, Göteborg, där vår festival blivit till en riktigt härlig sommartradition. Lite som midsommar, fast bättre.

Nu tar vi traditionen vidare i landet, för att bjuda ännu fler på utomhusbio.

Hur kan vi hjälpa dig?

VÅRA PARTNERS
KOMMANDE FESTIVALER
Utomhusbio i Göteborg 2022

JULI 2022 - Göteborg, Azaleadalen

Enligt traditionen som startade för 5 år sedan arrangerar vi utomhusbiofestivalen i Azaleadalen, Göteborg. Under 2019 blev vi genom denna festival utnämnda till Europas största utomhusbio, kanske är 2022 året då vi tar oss an Världsrekordet? Se till att anmäla ditt intresse via länken nedan, vi ses under nästa i sommar.

0
Besökare
Utomhusbio i Malmö 2022

JULI 2022 - Malmö, Lördagsplan

För första året arrangerar vi vår välrenommerade utomhusbio i Malmö, närmare bestämt på Lördagsplan. Se till att klicka dig in på evenemanget via länken här nedan så ses vi under nästa sommar. 

Utomhusbio i Stockholm 2022

JULI 2022 - Stockholm

Finns det något mer självklart i sommar-Sverige än utomhusbio i vår vackra huvudstad Stockholm? Vi hoppas få se just dig på plats under nästa års festival!

Utomhusbio i Uppsala 2022

AUG 2022 - Uppsala, Ekonikumparken

Ekonikumparken i Uppsala är en självklar plats för en utomhusbio i större skala. Hit tar vi med oss vårt pick och pack med foodtrucks, liveband, DJ, glasskiosk och den givna biokiosken. Vi ses i september 2021!  

Utomhusbio i Lund 2022

JULI 2022 - Lund

Nästa år kommer vi till Lund för att bjuda studenter och Lundensare på gratis utomhusbio. Förvänta er inget mindre än världens härligaste sommarkväll. 

TIDIGARE FESTIVALER
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp

 BLI PARTNER?

 Intresserad av att kommunicera med tusentals glada festivalbesökare? Besök vår partnersida  för att läsa mer kring hur våra olika upplägg ser ut. Vi ser fram emot att skapa magi tillsammans med er. Vi hörs!