VÅRA FESTIVALER

Vad roligt att du vill besöka en av våra festivaler, här kan du läsa mer om våra kommande festivaler, få svar på vanliga frågor och läsa mer om schemat under kvällen.

Festivaldagen

Hur ser egentligen en utomhusbiofestival ut? Svaret på denna fråga finner du här nedan. Schemat under våra festivaler brukar se ut ungefär såhär, men bli inte ledsen om vår DJ börjar spela kl. 16:53 heller – oväntade saker kan inträffa under kvällen.

15.00 – 16.00

Utomhusbiofestivalen öppnar med foodtrucks, biokiosk mm.

17.00 – 20.00
DJ Spelar

20.00 – 22.00
Livemusik

22.00 – 00.30
Biovisning

00.30 – framåt
Officiell efterfest

 

KOMMANDE FESTIVALER
Utomhusbio i Göteborg

JULI 2021 - Göteborg, Azaleadalen

Enligt traditionen som startade för 5 år sedan arrangerar vi utomhusbiofestivalen i Azaleadalen, Under 2019 blev vi genom denna festival utnämnda till Europas största utomhusbio, kanske är 2021 året då vi tar oss an Världsrekordet? Se till att anmäla ditt intresse via länken nedan, vi ses under nästa i sommar.

0
Besökare
Utomhusbio i Malmö

AUG 2021 - Malmö, Lördagsplan

För första året arrangerar vi vår välrenommerade utomhusbio i Malmö, närmare bestämt på Lördagsplan. Se till att klicka dig in på evenemanget via länken här nedan så ses vi under nästa sommar. 

Utomhusbio i Stockholm

AUG 2021 - Stockholm

Finns det något mer självklart i sommar-Sverige än utomhusbio i vår vackra huvudstad Stockholm? Vi hoppas få se just dig på plats under nästa års festival!

Utomhusbio i Uppsala

SEP 2021 - Uppsala, Ekonikumparken

Ekonikumparken i Uppsala är en självklar plats för en utomhusbio i större skala. Hit tar vi med oss vårt pick och pack med foodtrucks, liveband, DJ, glasskiosk och den givna biokiosken. Vi ses i september 2021!  

Utomhusbio i Helsingborg

JULI 2021 - Helsingborg

Vi laddar upp inför en hejdundrande utomhusbio i Sveriges kanske vackraste stad i västra Skåne, Helsingborg. Ta med dina vänner så ses vi under sommaren 2021!

Utomhusbio i Lund

MAJ 2020 - Lund

Nästa år kommer vi till Lund för att bjuda studenter och Lundensare på gratis utomhusbio. Förvänta er inget mindre än världens härligaste sommarkväll. 

Utomhusbio i Västerås

AUG 2020 - Västerås (inställd)

Sommarens planerade utomhusbio i Västerås ställs in på grund av Covid-19. Vi ser fram emot att få komma tillbaka till Västerås under en härlig sommardag framöver! 

Utomhusbio i Karlstad

AUG 2020 - Karlstad (inställd)

Sommarens planerade utomhusbio i Karlstad ställs in på grund av Covid-19. Vi ser fram emot att få komma tillbaka till Västerås under en härlig sommardag framöver! 

Utomhusbio i Umeå

AUG 2020 - Umeå (inställd)

Sommarens planerade utomhusbio i Umeå ställs in på grund av Covid-19. Vi ser fram emot att få komma tillbaka till Västerås under en härlig sommardag framöver! 

Utomhusbio i Linköping

SEP 2020 - Linköping (inställd)

Sommarens planerade utomhusbio i Linköping ställs in på grund av Covid-19. Vi ser fram emot att få komma tillbaka till Västerås under en härlig sommardag framöver! 

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Vi får ofta en hel del frågor skickade till oss via alla möjliga vägar, telefonsamtal, sms, meddelanden via Facebook, Instagram osv. För att besvara era frågor på bästa möjliga sätt har vi sett till att samla de vanligaste frågorna här nedan.

Våra festivaler är öppna och helt kostnadsfria för alla besökare, alltså 0 kronor, inte en enda krona, nada helt enkelt.

Vi visar endast en film per festival, oftast börjar filmvisningen kl. 22.00. Vi visar filmen när det börjat mörkna för bästa biokänsla, filmvisningen slutar vanligtvis runt kl. 00.00.

Filmerna på våra festivaler avslöjas i regel en vecka innan festivalen äger rum. Filmerna är oftast på engelska med svensk text. 

Vi säljer oftast vårt merch i en begränsad upplaga och dessa brukar snabbt ta slut. Håll utkik på vår Instagram- & Facebooksida, ibland säljer vi även merch på plats ute på festivalerna. Kanske dyker dessa upp på hemsidan inom kort, vem vet?

Ja, på våra festivaler bygger vi alltid upp ett foodtruckområde där det erbjuds ett brett utbud av olika maträtter. Både veganska- och vegetariska alternativ erbjuds. Vi har även en biokiosk på plats där du hittar snacks, popcorn och olika drickor. 

Vi rekommenderar er att handla av våra underbara foodtrucks på plats.

Vi på Big Crowd Factory säljer inte alkohol, under ett par av våra tidigare festivaler har vi istället erbjudit alkoholfri öl. 

Vi på Big Crowd Factory tar inte ställning i denna fråga, på vissa av de platser våra festivaler äger rum så är det okej att ta med sig alkohol. Undersök gällande tillstånd i din stad innan du besöker våra festivaler med alkohol.

Då det brukar vara många besökare på en och samma plats ber vi dig att inte röka inom festivalområdet. Kanske skulle du under denna kväll kunna njuta av en snus istället för att respektera din omgivning.