Utomhusbiofestival

Malmö 2023

För andra året i rad arrangerar vi vår välrenommerade utomhusbio i Malmö, närmare bestämt på Tallriken i Pildammsparken.

Läs mer och anmäl dig till sommarens utomhusbio här!

Tallriken, Pildammsparken
Film :
Triangle of Sadness
Jul 1, 2023
18:00

Volontärer sökes!

Ansök om att delta

Tider att hålla ett öga på

Festivalen öppnar
18:00
TBD
19:00
TBD
20:00
TBD
21:00
Filmen börjar
22:30
Foodtrucks och biokiosken stänger
23:15
Festival stänger
00:30
Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna.

Om det är någon fråga du inte hittar svaret på, maila oss på
hello@bigcrowdfactory.com

Thank you! Your message has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Är det verkligen gratis inträde?

Vi vill att alla ska få möjlighet till att uppleva och ta del av en utomhusbiofestival, därför har vi valt att erbjuda alla GRATIS inträde. För alltid.

När börjar filmen?

Vi visar endast en film per festival. Oftast börjar filmvisningen kl. 22.00 och slutar runt kl. 00:30. Tiden för när filmen startar och slutar kan variera beroende på hur och när mörkret lägger sig över festivalomårdet.

Vilken film visas?

Filmen avslöjas i regel en vecka innan festivalen äger rum. Filmen är oftast på engelska med svensk text.

Är det någon åldersgräns?

Vi väljer oftast filmer som kan ses av alla, oavsett ålder. Håll utkik på våra sociala kanaler för att se om filmen passar dig och ditt sällskap.

Finns det mat på plats?

Givetvis! Vi samlar food trucks med matinspiration från världens olika hörn. Här erbjuds ett brett utbud av olika maträtter för allas olika smaklökar och preferenser. Vi har även en egen biokiosk på plats där du hittar godis, popcorn och olika uppfriskande drickor.

Får man röka inom festivalområdet?

Då det brukar vara många besökare på en och samma plats ber vi dig att inte röka inom festivalområdet. För att förhindra sura miner, så skulle vi uppskatta om du under denna kväll kunna njuta av en snus istället för cigarett. 😉

Vart köper man era grymma merch?

Vi säljer oftast vårt merch i en begränsad upplaga och dessa brukar snabbt ta slut. Håll utkik på vår Instagram- & Facebooksida, ibland säljer vi även merch på plats ute på festivalerna. Kanske dyker dessa upp på hemsidan inom kort, vem vet?

Får man ta med sig husdjur?

Självklart får du ta med dig ditt husdjur, så länge det är snälla djur som gillar utomhusbio lika mycket som vi. Respektera de andra besökarna och tänk på att det oftast samlas mycket folk på samma ställe.

Säljer ni alkohol?

Vi på Big Crowd Factory säljer inte alkoholrelaterade drycker, men vissa år har vi välkända samarbetspartners som säljer detta på inhägnat område.