Kontakt

Prata utomhusbio med oss!

Fyll i rätt formulär eller kontakta oss direkt via kontaktuppgifterna längst ner på sidan.

Här kan du som har en foodtruck ansöka om en plats i vårt foodtruckområde. Vi erbjuder både möjlighet att ansöka till specifika städer och även möjligheten att följa med på hela vår festivalturné runt om i Sverige. Vi ser fram emot att se dig servera din specialité till Sveriges gladaste festivalbesökare.

Vi har normalt sätt mellan 5 – 12.000 personer på våra festivaler. Vi ser fram emot att se just din foodtruck på plats under Europas största utomhusbio. Vi ses!

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
Tack för din ansökan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Sugen på att testa på livet som festivalarrangör och kanske jobba med världens trevligaste team. Har du undrat hur det är att arbeta som volontär?

Sök till oss och ta steget! Hur fett hade det inte varit att skriva att du gjort ett gigg på Europas största utomhusbio på CV:t. Att vara festival-volontär hos oss innebär att du får möjlighet att hjälpa till med allt ifrån säkerhet, logistik & kioskvärd. Du blir också en av våra viktiga ambassadörer!

01
Namn
02
03
04
08
05
10
11
Tack för din ansökan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kultur, mat, musik, festivalkänsla och filmvisning – dessa utomhusvisningar är inte bara fantastiska bioupplevelser, utan även festivaler med livemusik, aktiviteter och foodtrucks. Vi vill att alla ska ha möjlighet att besöka våra evenemang, ung som gammal, oavsett varifrån du kommer. Alla har rätt till en bra film i ett fantastiskt sällskap – därför är dessa evenemang helt gratis för alla besökare. Och det är tack vare våra samarbetspartners vi har möjlighet att göra detta möjligt.

01
Namn
02
03
11
Tack för din ansökan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Teamet bakom festivalerna

Head of Event Production