BLI PARTNER TILL EUROPAS STÖRSTA UTOMHUSBIO

Kultur, mat, musik, festivalkänsla och filmvisning – dessa utomhusvisningar är inte bara fantastiska bioupplevelser, utan också festivaler med livemusik, aktiviteter och foodtrucks. Vi vill att alla ska ha möjlighet att besöka våra evenemang, ung som gammal, oavsett varifrån du kommer. Alla har rätt till en bra film i fantastiskt sällskap – därför är dessa evenemang helt gratis för alla besökare. Och det är tack vare våra samarbetspartners vi har möjlighet att göra detta möjligt.

VÅR SENASTE AFTER MOVIE

Spela videoklipp

VARFÖR UTOMHUSBIO?

Frågar du oss så är det såklart självklart. Tänk dig en sensommarkväll på stadens kanske härligaste gräsmatta, med goda vänner omkring dig, artister som spelar på scenen, god festivalmat från foodtrucksområdet, och en glass eller varför inte en popcorn i knät som inhandlats på den lika självklara biokiosken. När mörkret börjar påminna om att dag blir kväll presenteras själva höjdpunkten; en film som visas på en 72 kvm stor bioduk. Och inträdet är gratis för alla besökare.

varför ska vi synas på sommarens skönaste festivalturné?

Vi har plattformen för att stärka det emotionella bandet till ert varumärke. Här har ni möjlighet att kommunicera med tusentals glada festivalbesökare som är öppna för nya intryck och upplevelser. Våra besökare befinner sig främst i åldern 20 – 35 år. Vill ni öka ert engagemang från målgrupp är vi sommarens självklara val! Häng med oss på turné i sommar, eller se till att göra ett avstamp när Big Crowd Factory väl besöker just din stad.

0
Organisk Räckvidd Sociala Medier
0
intressenter
0
Besökare

VAD SÄGER BESÖKARNA?

Våra festivaler har i genomsnitt 4,7 av 5 stjärnor, baserat på 64 rekommendationer via Facebook. Såhär skriver några av våra besökare.

VAD INNEBÄR DET ATT VARA PARTNER?

Att vara partner till Europas största utomhusbio kan se ut på många olika sätt. Här nedan har vi gjort ett försök till att beskriva våra absolut vanligaste format. Våra samarbetsalternativ är inte skrivna i sten. Vi vill såklart lära känna er och höra vad just er verksamhet är ute efter, vill ni lansera en ny produkt, stärka ert varumärke, stärka ert ert employer brand eller vill ni kanske öka ert följarantal på sociala medier?
Vi har mängder av idéer som vi gärna diskuterar över valfri dryck.

Våra vanligaste format

Bioreklam

Vad vore biobesök utan bioreklam? Du som partner uppnår ett fokus och engagemang från tittarna som är svårt att hitta i andra kanaler. 50.000 besökare motsvarar ca. 350 ordinarie biovisningar inomhus.

aktivitetsyta

Oavsett om ni har en färdig lösning eller är intresserade av att ta fram ett nytt koncept så hjälper vi er med detta. Samtliga av våra aktivitetsytor erbjuds exklusivt inom er kategori.

Biokiosk

Ett spännande alternativ där ni får möjlighet att branda vår officiella biokiosk. Ett klockrent alternativ för er som vill stärka er position i ålderskategorin 20-35 år. Här kan exempelvis ert varumärke synas på varenda popcornbägare i hela festivalområdet, eller varför inte sätta era egna namn på våra popcornmenyer? Världen är er!

Låter det bra? Härligt, ta kontakt med oss genom knappen nedan så snackar vi ihop oss. Vi hörs!

Bioduk under utomhusbio
Utomhusbio i Slottskogen 2019, Göteborg
Utomhusbio i Slottskogen, Göteborg
TIDIGARE PARTNERS