Bloggartikel

INTERNSHIP: Grafisk Designer, Part time

Är du en grafisk designer som är ute efter en praktik på deltid som ger dig möjligheten att göra dina helt galna (nåja, någorlunda) idéer till verklighet? Vill du utvecklas inom ditt yrke och kanske utöka din portfolio för framtida utmaningar? Vi letar efter en grafisk designer som vill joina vårt drivna team och hjälpa oss fortsätta skapa good vibes.

Detta är Big Crowd Factory

Big Crowd Factory är ett företag som arrangerar Europas största utomhusbio och sommaren 2021 besöker festivalen sex av Sveriges största städer. Festivalen är gratis för alla (och kommer alltid vara) och våra besökare bjuds på film, musik, smarrig mat att njuta av tillsammans med vänner och familj under varma, härliga sommarkvällar.

Vi söker dig som…

Förhoppningsvis är en driven, bold och kreativ stjärna som (eventuellt) är precis i början av din karriär och som vill vara en del av ett litet, entreprenöriellt och ett fantastiskt härligt team (om vi får säga det själva). Vi jobbar nära varandra och du kommer ha en stor inverkan på företaget vars resa mot stjärnorna precis har börjat! Vi ser gärna att du är självgående i ditt arbetssätt, taggad på att utvecklas inom ditt område och har samtidig god förståelse för digitala plattformar.

Dina arbetsuppgifter
  • Ta fram förslag till vår visuella identitet och ta fram varumärkes guidelines och grafisk profil baserat på vår brand identitet för vår hemsida, sociala medier, merchandise osv.
  • Skapa innehåll utifrån vår brand identity som kommunicerar med Big Crowd Factory’s community
  • Arbeta självständigt och forma idéer, designa och genomföra kreativa koncept och kampanjer
  • Skapa innehåll för våra sociala medier och betald media (ex. Facebook, Instagram, LinkedIn och Youtube)

Vi är ett 100% remote företag och så även denna praktik, därav att vi gärna ser att du är självgående, pålitlig och ansvarstagande som person. Startdatum och längd på praktiken är förhandlingsbart, vi är flexibla och hittar gemensamt gärna en lösning som passar alla involverade. Praktiken är obetald.

Skicka din ansökan till rikard@bigcrowdfactory.com 💚

Skriven av

Joel Georgy

November 11, 2020

Innehåll

Bli en del av upplevelsen

Vi söker ständigt efter spännande partnerskap, volontärer och foodtrucks!

Ta kontakt med oss!