Bloggartikel

Pucko blir huvudpartner till Europas Största Utomhusbio!

Under en längre tid har vi på Big Crowd Factory haft en dialog med varumärket Pucko (del av Arla Foods) då vi upplever många likheter mellan våra båda varumärken. Nu kan vi äntligen meddela att Pucko kliver in som huvudpartner till vår kommande festivalturné. Vi är faktiskt så pass glada att vi till och med byter namn på hela vår turné, låt oss härmed presentera - Pucko Sommarbio Festival!

Att Pucko blir huvudpartner till festivalturnén 2022 kommer vara svårt att missa för dig som festivalbesökare. Inte nog med det kommer även Pucko lansera en kampanj som även du som kanske inte besöker någon av våra kommande festivaler kommer att uppmärksamma. 

Pucko kommer att synas i samband med festivalerna både före, under och efter respektive festival. På plats utlovas samples, ett begränsat antal goodiebags, lounge-yta, aktivitetsområde och även chans att vinna VIP biljetter till festivalens absolut bästa platser där även en egen butler ingår!

Se till att hålla utkik i Pucko-hyllan i din lokala livsmedelsbutik för chans att vara med i tävlingen. Vem vill inte vinna bästa möjliga platser under filmvisningen? Mer om tävlingen går att läsa på Puckos hemsida. 

-Att arbeta med Pucko känns helt fantastiskt, vi kan inte tänka oss en bättre huvudpartner till våra kommande festivaler. Pucko och utomhusbio går verkligen hand i hand, att få lov att arbeta med ett välkänt varumärke med rötter från 50-talet är verkligen magiskt. I sommar bjuds det på en hel del pucko och popcorn vill jag lova.” säger Rikard Jonsson, Head of Marketing hos Big Crowd Factory.

- “De flesta av oss har starka minnen till vårt första biobesök och det har sedan satt tonen för oss vad bio handlar om för oss. Big Crowd Factory tillsammans med sina samarbetspartners tar med sig det bästa av den stämningen och adderar både sommar samt utomhusfestival på samma gång. Det är den perfekta inramningen som är en unik möjlighet för Pucko att möta gästerna där magi kan skapas. Vi är övertygade om att biomys och chill med Pucko är ett viktigt konsumtionstillfälle för oss att engagera Puckofans och förhoppningsvis få fler som gillar det vi gör och vad Pucko står för.” säger Daniel Snöhäger, Kommersiellt ansvarig för Pucko hos Arla Foods.PS. Du har väl inte missat våra utomhusbiofestivaler under sommaren 2022? Vi arrangerar utomhusbio i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala & Lund. Se till att besöka vår sida för festivaler för att läsa mer om när vi besöker din stad!  

Skriven av

Joel Georgy

May 9, 2022

Innehåll

Bli en del av upplevelsen

Vi söker ständigt efter spännande partnerskap, volontärer och foodtrucks!

Ta kontakt med oss!