Bloggartikel

RIX FM och Big Crowd Factory satsar på publiksuccé i sommar

Aktören bakom Europas största utomhusbio, Big Crowd Factory hade under förra sommaren över 30.000 festivalbesökare på plats. Nu ingår eventbolaget i ett gemensamt samarbete med RIX FM för att locka fler besökare till årets festivalturné. Med RIX FM som Media Partner hoppas aktörerna ta ytterligare ett steg i att förstärka festivalupplevelsen.

Under sommaren 2023 kommer aktörerna tillsammans arrangera storskaliga utomhusbiofestivaler vid sex tillfällen i Stockholm, Göteborg & Malmö. Målsättningen är att bjuda fler än 50.000 besökare på gratis utomhusbio.

Konceptet är framtaget och genomfört av Big Crowd Factory som arrangerat utomhusbiofestivaler sedan 2017 med stor framgång. RIX FMs uppdrag blir att få ut ordet i Sveriges tre största städer för att på så sätt kunna locka fler besökare till sommarens fetsivaler. Parterna har tillsammans jobbat fram ett kommunikationskoncept.

- Vi ser ett partnerskap med RIX FM som ett väldigt naturligt samarbete. RIX FM är sedan många år Sveriges ledande aktör när det kommer till komersiell radio och vi kan inte tänka oss en bättre Media Partner till sommarens festivaler berättar Rikard Jonsson, Head of Growth hos Big Crowd Factory.  

Festivalschema 2023

Du hittar vårt festivalschema inför sommarens turné här nedan:


PS. Klicka här för att läsa mer om våra festivaler 2023!

Skriven av

Joel Georgy

March 2, 2023

Innehåll

Bli en del av upplevelsen

Vi söker ständigt efter spännande partnerskap, volontärer och foodtrucks!

Ta kontakt med oss!