Bloggartikel

Sommarbio 2023 i Rålambshovs-parken

Lokalborna kallar den för Rålis men för er som inte är stockholmare talar vi om en av de mest populära platserna för sommarbio i staden – Rålambshovsparken. I år ser vi fram emot en särskilt härlig sommar med många utomhusbio-evenemang, däribland vår sommarbio 2023 i Rålambshovsparken. Vår utomhusbiofestival i Rålambshovsparken är dock bara en av de många festivalerna som vi planerat in under sommaren 2023. Här hittar ni vår festivalguide med datum och plats för alla våra festivaler!

Nedan kan du spana in vår aftermovie från en av våra festivaler i Göteborg under sommaren 2022. På samma sätt kommer det att se ut under årets sommarbio i Rålambshovsparken!


Sommarbio i Rålis, ett undersbart tillfälle att njuta av vänner och film.


Rålis – Stockholms bästa park för utomhusbio?

Rålis är en av Stockholms mest kända parker, belägen längs Mälarens kust. Parken har ett rikt utbud av grönytor, fontäner, lekplatser och annat för besökare att njuta av. Sommarbio har blivit en årlig tradition i Rålis parken och lockar besökare från hela staden, med rätta tycker vi.

Sommarbiosäsongen i Rålis inleds i början av juni och pågår fram till mitten av augusti. Under denna tid kan besökare njuta av en mängd olika filmer, från klassiska rullar till de senaste biofilmerna. Det finns något för alla smaker vilket gör det till en perfekt aktivitet för hela familjen. Under säsongen kommer en mängd olika aktörer arrangera filmer och vi på Big Crowd Factory är en av dem. Mer om detta lite senare.

Kom till Rålis under sommaren 2023 för att njuta av en riktigt härlig sommarbio!


Fördelarna med Rålis

En av de stora fördelarna med sommarbio i Rålambshovsparken är den unika atmosfären. Parken är belägen vid Mälarens kust vilket gör att besökare kan njuta av en vacker utsikt samtidigt som de ser på film. När kvällen faller och det blir mörkt skapar den stjärnklara himlen en magisk stämning som bara höjer filmupplevelsen.

Rålambshovsparken är utan tvekan en av Stockholms vackraste parker. Parken är känd för sin vackra natur med gröna gräsmattor, blommor och vattendrag. Det är ett perfekt ställe för en picknick eller en promenad innan filmen börjar och de stora gräsmattorna lämpar sig perfekt för den stora folkfest som våra utomhusbios alltid brukar bli. Här kommer hundratals semesterfirarare att samlas för att tillsammans njuta av en film under stjärnorna. Blir du en av dem?

Parken är en oas mitt i staden och erbjuder en möjlighet att koppla av och njuta av naturen. Det är också en plats för aktiviteter som yoga, frisbeesport och picknic. Här finns hittar du lekplatser för barn, härliga rabatter och fina gräsmattor så du kan ta med hela familjen och skapa minnen som varar för evigt. Varför inte planera in ditt besök redan idag? Vi kan garantera att du kommer få en oförglömlig kväll i Rålambshovsparken med oss.

Sommarbio i Rålambshovsparken under sommaren, en underbart tradition!


Sommarbio i Rålambshovsparken – En gammal tradition

Sommarbion i Rålambshovsparken är en årlig tradition som har varit en del av Stockholms sommarkultur i många år och som sagt så har vi nu fått möjlighet att ta del av den. I flera år nu har det arrangerats sommarbio i parken och i år har vi bestämt oss för att hjälpa till. En av de största aktörerna är Stockholms Filmfestival som varje år bjuder in till utomhusbio i Rålis under några kvällar i augusti. Vi vill hjälpa till att göra Rålambshovsparkens sommarbio ännu större och därför är det här som vi kommer arrangera vår årliga utomhusbio sommaren 2023 i Stockholm.

Under sommaren 2023 kommer du att kunna njuta av Pucko under årets sommarbio.Precis som alltid när vi arrangerar en utomhusbio kommer vi erbjuda mycket mer än bara en film. Vi kommer att ta med oss artister, foodtrucks och mycket mer som alla våra besökare kommer kunna ta del av. Det finns inga biljetter att förboka så det gäller att komma hit i tid för att få de bästa platserna att breda ut sin filt på. Självklart är också inträdet helt gratis eftersom vi vill ge alla samma möjlighet att njuta av en härlig sommarkväll med oss. Därför är även filmen anpassad för att alla ska kunna se den och passar familjer, både de små barnen och föräldrarna. Hos oss ska alla ha samma möjlighet att trivas, det kommer vi aldrig att tumma på.

Sommarbio i Rålambshovsparken besöker du helt gratis, precis som vanligt!Vi kommer att vara på plats i parken under hela dagen så det är bara att komma när det passar dig bäst. Innan mörkret lägger sig och filmen startar kommer flera olika artister uppträda så tråkigt kommer det inte att bli. Ta med ett gott humör så garanterar vi en fantastik kväll i Stockholm med utomhusbio!


Det finns inget bättre sätt att njuta av en sommarkväll än på en picknik filt med bra vänner, god mat och en härlig film. Därför vill vi uppmana alla som läser detta att besöka oss i Rålambshovsparken sommaren 2023. Det finns inget finare än en svensk sommar och ingen svensk sommar är komplett utan en natt under stjärnorna med goda vänner.

I sommar siktar vi på en riktigt härlig sommarbio i Rålis, vi ses där!


Vill du veta mer om var vi kommer att arrangera vår utomhusbio sommaren 2023? Här har du vår festivalguide där vi går igenom när och var du kommer att hitta oss, hela sommaren. Ses vi där? Det hoppas vi verkligen!

Välkänd influencer från Borås, Lucas Simonsson, på plats under Europas Största Utomhusbio i Göteborg. I sommar får vi kanske se honom under sommarbio i Rålis?

Festivalschema 2023

Du hittar vårt festivalschema inför sommarens turné här nedan:


Alla festivaler hittar du här!

Skriven av

Joel Georgy

February 9, 2023

Innehåll

Bli en del av upplevelsen

Vi söker ständigt efter spännande partnerskap, volontärer och foodtrucks!

Ta kontakt med oss!