Bloggartikel

Sommarbio i Tantolunden

Nu är det dags! Samla polarna, boka boende och gör er redo för sommarens bästa utomhusbio i Stockholm! Det här vill ni bara inte missa.

Pucko Sommarbio Festival

Sommarens höjdpunkt närmar sig snabbt. Den 2:a juli kommer Big Crowd Factory i samarbete med pucko köra en sommarbio i Tantolunden i Stockholm. Filmen startar ca klockan 22 men innan dess kommer det att hända många saker.

Festivalområdet öppnar redan klockan 15 och vår egen DJ kommer börja spela klockan 18. Det ger dig gott om tid att gå runt och träffa andra eller bara lyssna på musiken. Sen, när mörkret börjar sänka sig och stjärnorna tittar fram, så drar vi i gång filmen! 

Sommarens höjdpunkt – helt gratis!

Ja, du läste rätt. Stockholms mysigaste sommarbio är helt gratis! Om du bara vill komma dit och se på filmen behöver du inte betala en krona. Vi vill att vår folkfest i centrala Stockholm ska vara tillgänglig för alla och tack vare vårt samarbete är det möjligt! Dessutom kommer de 500 första festivalbesökarna att få en goodiebag att njuta av under filmen. 

Självklart är även alla artister och DJ:s helt gratis. Alla är välkomna från och med klockan 15:00, oavsett om du bara vill lyssna på musiken eller vill stanna till filmen. Kom och umgås, ät god mat och lyssna på bra musik!

Om du vill veta vilken film som vi kommer att visa på vår utomhusbio i Tantolunden får du hålla utkik i våra sociala medier. Här brukar vi presentera filmen ungefär en vecka innan festivalen. 

Tantolunden – Stockholms härligaste gräsmatta

Du hittar oss i hjärtat av Stockholm, i en av stadens vackraste parker. Här har vi stor yta för vår festival vilket gör att vi kan erbjuda många olika saker. Under sommarens bästa utomhusbio kommer det finnas foodtrucks, loungeytor, artister och mycket mer. Självklart kommer det också finnas en biokoisk.

För att alla tusentals besökare ska kunna se filmen har vi också investerat i en bra bioduk. 72 kvm stor faktiskt! Dessutom har vi ett lagt ner en hel del pengar på ljudsystemet. Det kommer helt enkelt att bli en oförglömlig bioupplevelse i Stockholm!

Mat från världens alla hörn

För att alla ska kunna hitta något som de gillar under vår utomhusbio samarbetar vi med många olika foodtrucks som serverar mat från världens alla hörn. När vi kommer till Tantolunden med vår utomhusbio kommer du absolut att kunna hitta något som du gillar. Självklart kommer vi också att sälja godis, popcorn och dricka inför själva filmen. För vad vore en sommarbio utan popcorn?

Festivalschema sommaren 2023

Nedan ser du Big Crowd Factorys festivalschema för sommaren 2023:


Du hittar alla våra festivaler genom att besöka: https://bigcrowdfactory.com/festivaler

Du är varmt välkommen på en, två, tre, eller kanske alla, våra festivaler! Desto fler desto bättre, det är vårt motto. 

Vilka är vi?

Vi är Big Crowd Factory och vi har sen 2017 arrangerat sommarbio, både i Stockholm och i resten av Sverige. Vi är stolta över att ha arrangerat Europas största utomhusbio och i år vill vi göra det ännu större!

Vi tycker inte att det finns något härligare än den svenska sommaren och vi vill hjälpa fler att kunna njuta av den. I år har vi därför satsat extra mycket på världskända artister, fantastiska DJ:s och otroliga filmer. Vi inviger sommaren den 2:a juli i Tantolunden och sen fortsätter vi ut på turné i hela Sverige!

Sen, den 30:e juli, så kommer vi tillbaka till Tantolunden i Stockholm för en repris! Då har du chansen att besöka oss igen, eller kanske för första gången om du missade den 2:a juli. Så varför inte boka in datumen redan nu? Det här vill du inte missa. 

Kom som du är

Till oss är alla välkomna! Kom som du är och ta på dig kläder efter väder! Sommarbion är utomhus så kolla vädret innan du kommer. Allt är helt kostnadsfritt, vill du så finns det saker att köpa men du kan lika gärna komma hit och njuta av en skön kväll utan att spendera en krona. Vi vill göra det här till sommarens bästa utomhusbio i Stockholm och det gör vi genom att välkomna alla, oavsett vem du är!

Så packa kläderna, samla polarna och kom till Tantolunden för en sommarbio som ni sent kommer att glömma. Hoppas att vi ses i sommar!

Volontärer

Vill du vara med och hjälpa till? Då får du gärna kontakta oss! Vi behöver alltid flera volontärer som kan hjälpa till med olika saker under vår sommarbio, både i Stockholm och i de andra städerna där vi håller vår sommarbio festival.

Kontakta oss här och berätta vad du vill hjälpa till med! https://bigcrowdfactory.com/kontakt

Vi ses i sommar!

Skriven av

Joel Georgy

June 1, 2022

Innehåll

Bli en del av upplevelsen

Vi söker ständigt efter spännande partnerskap, volontärer och foodtrucks!

Ta kontakt med oss!