Bloggartikel

Topp 10 största biofilmerna 2023

Vädret blir bättre och sommaren närmar sig med stormsteg vilket betyder att det är dags att börja planera för sommarens utomhusbios! Att se en film under stjärnorna är en unik och minnesvärd upplevelse som alla borde testa. Du kan ta med en filt, lite god mat och dryck, och tillbringa en kväll med familj och vänner i den vackra sommarnatten.

För att hjälpa dig att enkelt planera din sommar har vi satt ihop en guide över alla våra utomhusbiofestivaler sommaren 2023! Klicka in där och få reda på vilka datum du ska boka in redan nu för sommaren. Här nedan följer nu en snabb guide över de 10 bästa filmerna som kommer att släppas under 2023, läs vidare och se vad som komma skall!

Sommarens kommande filmer

Här kommer en snabb lista över de 10 största filmerna som släpps under våren och sommaren 2023. Vi har samlat de bästa filmerna som kommer att passa hela familjen. Håll någon hårt i handen för sommaren 2023 kommer att bli en sommar fylld med fantastisk utomhusbio! 

Ant-man and The Wasp: Quantummania

2023 är succé serien äntligen tillbaka med ännu en film. Om du sett de tidigare filmerna i marvels MCU kommer du absolut älska denna film.

Kommer vi att få se Ant-man and The Wasp: Quantummania på utomhusbio i sommar?

Shazam! Fury of the Gods

Även DC kan skapa riktigt bra filmer och Shazam är utan tvekan en av dem.

Shazam! Fury of the Gods på utomhusbio nu i sommar (om vi håller tummarna riktigt hårt).

Dungeon & Dragons: Honor Among Thieves

Äntligen har det populära spelet fått en film! Det här är en rulle som vi absolut vill visa under våra utomhusbios 2023.

Dungeon & Dragons: Honor Among Thieves, en ny kioskvältar i sommar?The Super Mario Bros Movie

Även Super Mario kommer att få en film under 2023. Tror du den kommer bli bra? Kom till vår filmfestival och få reda på det!

The Super Mario Bros Movie på utomhusbio i sommar om vi har riktigt tur!Guardians of the Galaxy Vol. 3

Vem älskar inte Guardians of the Galaxy?  Sommaren 2023 är de tillbaka för sin tredje film och vi ser absolut fram emot att få se den.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 en kommande kioskvältare gissar vi på!

The Little Mermaid

Ända sen trailern släpptes har alla pratat om Disneys senaste film. Varför inte se den själv och sen avgöra vad du tycker?

En barnvänlig utomhusbio hade helt klart kunnat visa den nya filmen The Little Mermaid.

Spider-man: Across the Spider-Verse

Spider-man: Into the Spider-Verse hyllas av manga som den bästa animerade filmen någonsin. Vi älskar den också och ser verkligen emot den nya filmen som släpps under sommaren 2023.

Spider-man: Across the Spider-Verse en uppföljare värd att vänta på. Frågan är när vi får se denna film på en utomhusbio?


Indiana Jones and the Dial of Destiny

Henry Ford spelar fortfarande Indiana Jones i denna nya film och vi hoppas han kommer fortsätta för alltid. Självklart hoppas vi nya Indiana Jones kommer vara lika bra som de tidigare filmerna i serien.

Indiana Jones and the Dial of Destiny, denna film kommer ta dig på ett äventyr som du sent kommer att glömma.

Transformers: Rise of the Beasts

En ny transformers? Vi ser fram emot att kolla på denna film, gärna på en utomhusbio!

Transformers: Rise of the Beasts, en film värd att se om du älskar Transformers!

Barbie

Äntligen ska alla barns favoritleksak bli en egen film. Vi vet inte riktigt vad vi ska tro men vi ser fram emot att se filmen när den släpps under sommaren. 

Barbie filmen du måste se 2023! Kan det vara världens bästa film som någonsin har producerats?

Varför bör jag besöka en utomhusbio i sommar?

En annan fördel med att se filmer utomhus är möjligheten att uppleva filmen på ett helt annat sätt. Med stora skärmar, kraftfull ljudteknik och en perfekt mörk omgivning kommer filmen att bli en fullständig upplevelse för alla sinnen, något som en ”vanlig” biograf helt enkelt inte kan matcha. En stor fördel med sommarbios är att de även är tillgängliga för alla. Vi tar inte betalt för något inträde och vi erbjuder inte heller någon förbokning. Först på plats får bästa platsen, svårare än så är det inte. Dessutom samarbetar vi med många lokala företag och skapar en härlig filmfestival, något som biografer inte kan göra.

När Big Crowd Factory anordnar en utomhusbio bjuds det på foodtrucks, pop-up butiker, artister och mycket mer. Här hittar du härlig underhållning hela dagen och när mörkret lägger sig över parken, då är det dags för dagens höjdpunkt. Mörkret sänker sig, stjärnorna tittar fram och filmen börjar. Ett perfekt avslut på en perfekt sommardag. Sista fördelen vi måste nämna är att du även får en unik möjlighet att lära känna nya människor som älskar film och festivaler lika mycket som du gör.

Kanske är det här sommarens bästa möjlighet att träffa en ny vän? Oavsett om du letar efter nya vänner eller inte är det en riktigt härlig upplevelse som alla borde få uppleva någon gång i livet. Så vänta inte längre, börja planera din utomhusbio sommar 2023 och upplev några av de mest spännande filmerna på ett nytt sätt!

Minns du festivalguiden som vi pratade om i början av artikeln? Varför inte nämna den en gång till så att du verkligen inte glömmer den. Vi kommer vara på flera platser under sommaren 2023 och vi hoppas verkligen vi möts vid något tillfälle! Med tanke på alla de fantastiska filmerna som kommer släppas under 2023 har det aldrig funnits ett bättre tillfälle att gå på din första utomhusbio. Har du redan bokat in ett av våra datum i din kalender? Då ses vi för en härlig utomhusbio sommaren 2023!

Festivalschema 2023

Du hittar vårt festivalschema inför sommarens turné här nedan:


Alla festivaler hittar du här!

Skriven av

Rikard Jonsson

February 10, 2023

Innehåll

Bli en del av upplevelsen

Vi söker ständigt efter spännande partnerskap, volontärer och foodtrucks!

Ta kontakt med oss!