Bloggartikel

Tre kliver in som samarbetspartner till Europas Största Utomhusbio. Trevligt!

Vi på Big Crowd Factory tycker såklart att det är otroligt passande att Sveriges trevligaste mobiloperatör väljer att satsa på kommande festivalturné nu i sommar.

Tre Sverige kommer vara en del av festivalturnén under 2022 och bjuda på en riktigt trevlig atmosfär. Första eventet är i Stockholm den 2 juli och Tre kommer vara på plats med en härlig aktivitetsyta och bjuda på en trevlig festivalstämning genom deras scenområde.


Under respektive festival kommer det att förutom festivalstämning även att bjudas på ett foodtruckområde, loungeytor, DJs, artister, biokiosk och den självklara bioduken. I år blir även bioduken större än någonsin, här kan vi garantera en storskalig upplevelse med vår 72 kvm stora bioduk, allt för att kunna säkerställa bästa möjliga bioupplevelse.


- “Att samarbeta med Sveriges trevligaste mobiloperatör är för oss en given match. Precis som Tre vill vi på Big Crowd Factory bidra till good vibes runt om i sommar-Sverige, våra festivaler handlar i mångt och mycket om att connecta med andra människor och erbjuda en trevlig upplevelse, någonting som även är core i Tres affärsområde.”
säger Rikard Jonsson, Head of Sales & Marketing, Big Crowd Factory
PS. Du har väl inte missat våra utomhusbiofestivaler under sommaren 2022? Vi arrangerar utomhusbio i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala & Lund. Se till att besöka vår sida för festivaler för att läsa mer om när vi besöker din stad!  

Skriven av

Rikard Jonsson

June 2, 2022

Innehåll

Bli en del av upplevelsen

Vi söker ständigt efter spännande partnerskap, volontärer och foodtrucks!

Ta kontakt med oss!