Bloggartikel

Upplev Europas Största Utomhusbio

Sommarnatten är här och vad är bättre än att njuta av den senaste filmen under en öppnen sommarhimmel? På Europas största utomhusbio kan du göra precis detta. Med en stor skärm och den senaste teknologin erbjuder vi en unik filmupplevelse som du inte vill missa.Tro det eller ej, men Europas största utomhusbio finns faktiskt i Sverige, närmare bestämt i Göteborg och går under varumärket “Open-Air by Big Crowd Factory”.

Utomhusbio är en speciell typ av filmvisning där du kan njuta av din favoritfilm medan du sitter ute i friheten. Det finns något magiskt med att titta på en film under stjärnorna och det är precis vad vi erbjuder på Europas största utomhusbio. Vi har valt att visa filmer under sommarnatten för att ge dig den ultimata filmupplevelsen medan du njuter av den svala kvällen.

Vår skärm är en av de största i Europa och ger dig en livfull bildkvalitet som kommer att få dig att känna som om du är mitt i handlingen. Vi har också den senaste teknologin för ljudet så att du kan höra varje ord och varje ljudeffekt med kristallklar kvalitet.

Vi visar ett brett utbud av filmer, från de senaste blockbuster-filmerna till klassiska favoriter. Vi har något för alla smaker så att du kan hitta en film som passar just dig.

Så bjud in vänner och familj och upplev en unik filmupplevelse på Europas största utomhusbio. Boka dina biljetter (skoja bara, det är helt gratis att besöka oss) nu för att inte missa det här fantastiska erbjudandet. Vi ser fram emot att se dig på plats i sommar!

Bild från Europas Största Utomhusbio i Göteborg, sommaren 2022.

Lista över 10 av Europas Största Utomhusbios:

 1. Open-Air by Big Crowd Factory, Göteborg, Sverige
 2. Plötzensee Open Air Kino, Berlin, Tyskland
 3. The Rooftop Cinema Club, London, Storbritannien
 4. The Summer Cinema, Wien, Österrike
 5. La Cinémathèque Française, Paris, Frankrike
 6. Open Air Cinema Hermes, Aten, Grekland
 7. Open Air Cinema, Madrid, Spanien
 8. Open Air Cinema, Amsterdam, Nederländerna
 9. Cinema in Piazza, Rom, Italien
 10. Open Air Cinema, Praha, Tjeckien

I väntan på filmen under Europas Största Utomhusbio, filmen visas inte förrän kl. 22.30 när solen väl har gått ner och skärpan på duken blir optimal.

Varför ska du besöka Europas största utomhusbio? 

Här är ett par anledningar till varför du bör besöka Europas Största Utomhusbio:

 • Du kan få en sval sommarnatt medan du ser en film. Tänk på alla gånger du har svettats i en trång biograf medan du har försökt se den senaste blockbuster-filmen. På Europas största utomhusbio kan du njuta av en sval sommarnatt medan du ser din favoritfilm.

 • Det är helt gratis! Ja, du läste rätt, du behöver inte betala en endaste krona för att njuta av filmen.

 • Du kan se på filmer under stjärnorna. Det finns något magiskt med att titta på en film under stjärnorna. Plus, det är en unik chans att se på din favoritfilm och samtidigt lära dig om stjärnbilder.

 • Upplev den senaste bioutrustning. Du har kanske precis köpt en egen bio-setup för ditt hem? Men vad är det genetmot Europas bästa bioutrustning. På Europas största utomhusbio kan du ta del av senaste nytt inom biografvärlden!

 • Du får en unik filmupplevelse. Vanliga biografer är bra, men ibland är det roligt att prova något nytt. På Europas största utomhusbio kan du få en unik filmupplevelse som du inte vill missa.

 • Du kan visa upp din coola känsla för mode. Du har kanske precis köpt en ny bio-relaterad t-shirt eller tröja, men var är chansen att visa upp den för dina vänner? På Europas största utomhusbio kan du visa upp din coola känsla för mode och imponera på dina vänner med din kärlek till film. Två flugor i en smäll, right?

Europas största utomhusbio är en festival du inte vill missa i sommar. Gratis inträde gäller för alla besökare!

Så, om du vill ha en sval sommarnatt, se på filmer under stjärnorna, titta på den senaste bioutrustningen, njuta av mat, få en unik filmupplevelse, eller visa upp dina snygga festivalkläder, besök Europas största utomhusbio i sommar!

Spana in årets utomhusbiofestivaler här!

Festivalschema 2023

Du hittar vårt festivalschema inför sommarens turné här nedan:


Skriven av

Joel Georgy

January 13, 2023

Innehåll

Bli en del av upplevelsen

Vi söker ständigt efter spännande partnerskap, volontärer och foodtrucks!

Ta kontakt med oss!