Bloggartikel

Utomhusbio i Göteborg

Finns det något bättre än en skön kväll med utomhusbio på sommaren? Det tycker i alla fall inte vi och därför kommer vi till Azaleadalen i Göteborg den 15:e juli och 5:e augusti! Samla vännerna och gör er redo för sommarens höjdpunkt!

I sommar besöker Europas Största Utomhusbio Stockholm, Göteborg och Malmö. Se till att besöka vår sida för festivaler för att läsa mer om när vi besöker just din stad! Vi hoppas vi ses i sommar!

Utomhusbio i Göteborg sommaren 2023

När vi började prata om att satsa på en utomhusbio turné i år igen bestämde vi oss snabbt för att boka in två tillfällen i vår älskade hemstad Göteborg! Ingenting mindre är okej när det väl var en sådan succé förra året! I år kommer vi att ta in både artister och Dj:s som kommer att höja stämningen innan det är dags för filmen.

Som vanligt är våra festivaler helt gratis, fritt inträde på hela festivalområdet utlovas till alla! Därför tycker vi absolut att du ska bjuda in alla du känner till två härliga kvällar tillsammans i Azaleadalen! 

Utomshusbiofestival, hur funkar det?

Programmet för vår utomhusbio i Göteborg ser ut som följande:

  • Klockan 16:00 öppnar vi festivalområdet för alla besökare. Då kommer vi vara redo med foodtrucks, musik och mycket annat roligt.
  • Klockan 18:00 kommer våra Dj:s att börja spela. Det är nu som festivalområdet kommer börja fyllas på ordentligt så vi rekommenderar att ni kommer hit i tid. 
  • Klockan 22:00 är det dags för kvällens höjdpunkt! När natten smyger sig på och solen går ner tar vi fram vår 82 kvm stora bioduk och sätter i gång filmen. Det blir en mysig kväll under stjärnorna med bra vänner, god mat och bra film! 

Innan filmen startar kommer vi också att öppna vår biokiosk. Vi säljer både popcorn, dricka och andra snacks. Helt enkelt allt som hör en utomhusbio till.

Big Crowd Factory är redo för utomhusbio i Göteborg sommaren 2022.


Varför utomhusbio i Azaleadalen, Slottsskogen?

Vi valde att hålla vår utomhusbio i Azaleadalen av flera anledningar. Den största är parkens läge. Azaleadalen ligger i slottsskogen som i sin tur ligger i hjärtat av Göteborg. Det är alltså lätt för alla som bor i staden att hitta hit men även för dig som kommer med tåg, buss, flyg eller bil. Dessutom har parken en stor grönyta som passar perfekt för en utomhusbio.

Det är därför vi tycker att Azaleadalen är den bästa platsen i Göteborg för en utomhusbio!

Skriv ner datumet i din kalender och boka din resa för den 15:e juli och 5:e augusti är det dags! Tillsammans med våra partners vill vi bjuda in er till sommarens mysigaste kväll i hjärtat av Göteborg. Om du någonsin funderat på att gå på utebio är det nu du har din chans att uppleva Europas Största Utomhusbio på plats i centrala Göteborg.

Glada besökare på utomhusbio i Göteborg.


PS. Kan du inte komma till Göteborg den 15:e juli eller den 5:e augusti? Det gör inget, vi kommer arrangera flera olika utomhusbios över hela landet, hela sommaren! Kanske passar några av dessa datum dig bättre?

Festivalturné 2023 - Turnéschema

Observera att respektive datum kan komma att ändras närmare festivalsommaren.


Håll koll på vår Facebooksida här för att anmäla dig till årets festivaler: https://www.facebook.com/bigcrowdfactory

Skriven av

Joel Georgy

June 12, 2022

Innehåll

Bli en del av upplevelsen

Vi söker ständigt efter spännande partnerskap, volontärer och foodtrucks!

Ta kontakt med oss!