Bloggartikel

Utomhusbio i Lund

Vill du avsluta sommaren på bästa sätt? Då är du varmt välkommen när Big Crowd Factory kör sommarens sista utebio i Patrik Rosengrens park i Lund. 27:e augusti kommer att bli en fantastisk kväll som du verkligen inte vill missa!

Missa inte heller att Europas Största Utomhusbio även besöker Stockholm, Göteborg, Malmö & Uppsala nu i sommar. Se till att besöka vår sida för festivaler för att läsa mer om när vi besöker din stad, vi hoppas på att få träffa di på plats i sommar!


Patrik Rosengrens Park - Lunds finaste park

När vi bestämt oss för att komma till en ny stad med vår utomhusbio börjar vi alltid med att hitta en bra plats och i Lund blev det snabbt tydligt var vi ville ha vår utomhusbio.

Patrik Rosengrens park är en otroligt fin park och mötesplats där människor samlas hela sommaren för att njuta av det fina vädret. Parken ligger också nära centralstationen vilket gör det lätt att hitta hit, oavsett hur du väljer att resa till Lund. Kom hit den 27:e augusti och fira en av sommarens sista kvällar med oss!


Europas Största Utomhusbio kommer till Lund sommaren 2022.

Europas Största Utomhusbio i Lund

Under hela vår utomhusbio turné 2022 har vi valt att samarbeta med Pucko, något som har gett oss många olika möjligheter. Vi vet att Lund är en stad med många studenter och därför glädjer det oss lite extra att vi har fått möjligheten att ge alla gratis inträde! Du behöver inte betala en krona för att komma in, lyssna på lite bra musik och se en härlig film.

Samarbete har också gjort det möjligt för oss att ta in flera olika artister och Dj:s som kommer att uppträda under kvällens gång. Festivalen startar klockan 16:00 med de första artisterna för att sen fortsätta hela kvällen. När det börjar bli mörkt ute, ca klockan 22:00, startar vi filmen som ni alla har väntat på.

Självklart kommer vi också att sälja mat under vår utomhusbio. Vi har pratat med flera olika foodtrucks som kommer att vara där. Dessutom driver vi själva en biokiosk där du kan köpa popcorn, godis och mycket mer. 


Följ oss på Instagram

Sociala medier blir allt viktigare och vi på Big Crowd Factory har därför valt att satsa lite extra på det under 2022. All information kring våra framtida festivaler, både i Lund och i andra städer, kommer du att kunna hitta här. Det är också här som vi kommer att lägga ut vilken film som ska spelas, några dagar innan festivalen börjar. 

Bara för att augusti nästan är slut betyder inte det att sommaren är det. Varför inte ta vara på en av de sista varma kvällarna och komma till oss på utomhusbio i Lund? En trevlig kväll med bra musik, bra vänner och en bra film – låter inte det som ett perfekt sätt att avsluta sommaren på?

Välkommen till Pucko Sommarbio Festival i Lund den 27:e augusti, en utomhusbio värd att minnas!


Victor Wetterlind, en av arrangörerna bakom utomhusbion i Lund.

PS. Kan du inte komma till Lund? Det gör inget, vi arrangerar flera olika utomhusbios över hela landet, hela sommaren! Kanske passar några av dessa datum dig bättre?

Festivalschema sommaren 2023

Skriven av

Joel Georgy

June 12, 2022

Innehåll

Bli en del av upplevelsen

Vi söker ständigt efter spännande partnerskap, volontärer och foodtrucks!

Ta kontakt med oss!