Bloggartikel

Utomhusbio i Malmö

Samla vännerna och boka in två nya datum i kalendern för i sommar är det dags igen, två gånger om! Den 1:a och 29:e juli kommer Big Crowd Factory med sin utomhusbio till Malmö. Vi hoppas att så många som möjligt av er vill komma för att njuta av en underbar kväll under stjärnorna. 

Missa inte att Europas Största Utomhusbio besöker flera olika städer i sommar. Vi arrangerar utomhusbio i Stockholm, Göteborg & Malmö. Se till att besöka vår sida för festivaler för att läsa mer om när vi besöker din stad!

Tallriken – Utomhusbio i hjärtat av Malmö

Malmö har många fantastiska parker som passar perfekt för en utomhusbio men ingen av dem passar riktigt lika bra som Tallriken i Pildammsparken. Först och främst så har parken ett fantastiskt läge mitt i centrala Malmö. För det andra finns här en stor grönyta, perfekt för att samla hela Malmö för en underbar filmkväll. 


Hitta till vår utomhusbio i Tallriken

Det är lätt att hitta till oss på Tallriken (i Pildammsparken)! Tallriken ligger i Pildammsparken, en park mitt i Malmö, ett stenkast från centralstationen. Det gör det enkelt för alla er som kommer med tåg och buss. För er som kommer med bil finns det gott om parkeringshus i närheten vilket gör det smidigt att komma från bilen till vår utomhusbio.

Förutom läget så har Tallriken (i Pildammsparken) också en stor yta där tusentals människor får plats för att kolla på film. Det finns självklart också gott om plats för alla foodtrucks där du kan köpa mat under dagens gång.

Besökare under utomhusbio i Malmö.

Foodtrucks på vår utomhusbio i Malmö

Ingen festival är komplett utan god mat och dryck och vår utomhusbio festival i Malmö är inget undantag. Vi har bjudit in flera olika foodtrucks som kommer att sälja riktigt bra mat till alla besökare.

Big Crowd Factory kommer tillsammans med våra partners även att arrangera en biokiosk som kommer att öppna innan filmen startar. Här hittar du allt som behövs för en perfekt utomhusbio. Vi säljer till exempel popcorn, godis, dricka och andra snacks. 

Utomhusbio i Malmö sommaren 2022.


Gratis utomhusbio för alla

I år har vi, tack vare vårt samarbete med Pucko, möjlighet att erbjuda alla gratis inträde!

Du behöver inte betala en krona för att komma till Tallriken, lyssna på bra musik och titta på en bra film. Det enda du behöver betala för är mat och dryck vilket lämnar plats i budgeten för andra roliga saker. Kanske en dagstur till Danmark?Trots att festivalen är helt gratis har vi bjudit in både artister och Dj:s som kommer att underhålla er under hela kvällen. Klockan 16:00 öppnar vi festivalområdet för er som gillar att vara först på plats och 18:00 kommer Dj:s att börja spela. Klockan 22:00 är det sen dags att starta filmen! Vi väntar tills mörkret har börjat sänka sig över Malmö innan vi sätter i gång. Vilken film vi ska spela kan du se i våra sociala medier några dagar innan festivalen. Här hittar du också mycket annan information om våra utomhusbio festivaler, både i Malmö och i andra städer.


Den 9:e juli är det dags för Malmös mysigaste kväll och vi hoppas verkligen att vi träffas där. Få saker kan slå en bra utomhusbio en skön sommarnatt och därför är vi övertygade om att den här natten kommer att bli fantastiskt!


PS. Kan du inte komma till Malmö den 1:a juli och den 5:e augusti? Det gör inget, vi kommer arrangera flera olika utomhusbios över hela landet, hela sommaren! Kanske passar några av dessa datum dig bättre?

Festivalturné 2023 - Turnéschema

Observera att respektive datum kan komma att ändras närmare festivalsommaren.

Håll koll på vår Facebooksida här för att anmäla dig till årets festivaler: https://www.facebook.com/bigcrowdfactory

Skriven av

Joel Georgy

June 12, 2022

Innehåll

Bli en del av upplevelsen

Vi söker ständigt efter spännande partnerskap, volontärer och foodtrucks!

Ta kontakt med oss!