Bloggartikel

Utomhusbio i Malmö, här är de bästa parkerna

Sugen på att arrangera eller kanske besöka en utomhusbio i Malmö? Här är våra tips kring de bästa parkerna i Malmö för att arrangera en utomhusbio i sommar.

‍Om du är taggad på att njuta av en film under stjärnorna se till att besöka Europas största utomhusbio, vårt festivalschema hittar du här:

→ Årets utomhusbiofestivaler!

Utomhusbio i Pildammsparken, Malmö

Pildammsparken i Malmö är en plats för drömmare, naturälskare och äventyrare. Det är en plats där du kan vandra runt och upptäcka olika växter och djur, och njuta av den vackra naturen. Parken erbjuder också olika aktiviteter och evenemang, som musikfestivaler, konserter, utställningar och olika sportevenemang. För dem som söker en lugn och avkopplande plats i staden, Pildammsparken är ett måste besök. Det är också ett utmärkt ställe att ta en picknick och njuta av en vacker trädgårdsmiljö. Men Pildammsparken är inte bara en plats för avkoppling, det är också en plats för inspiration och kreativitet, där du kan upptäcka konst och arkitektur. Pildammsparken är en plats där du kan uppleva en unik kombination av natur och kultur och där drömmar kan bli verklighet.

Under nästa sommar kommer det att bli utomhusbio i Tallriken, Pildammsparken.


Utomhusbio i Kungsparken, Malmö

Kungsparken i Malmö är en av stadens mest kungliga platser, där du kan känna dig som en riktig prins eller prinsessa medan du promenerar runt den vackra parken. Med sina vidsträckta gräsmattor, vackra trädgårdar och en stor damm, är det en perfekt plats för att känna sig som en riktig kung eller drottning.

Men det är inte bara grönskan som gör Kungsparken speciell, det finns också en mängd olika aktiviteter att njuta av. Om du är en sportfanatiker, kan du spela beachvolleyboll, boule eller gå på en löprunda runt dammen. Och om du är mer av en kulturintresserad person finns det en scen där det ofta hålls olika evenemang och konserter. Men om du bara vill slappa av och njuta av naturen, kan du alltid ta en fika på det lilla caféet i parken och känna dig som en riktig kung eller drottning medan du njuter av utsikten.

Så om du vill känna dig som en kung eller drottning för en dag, besök Kungsparken i Malmö och njut av allt detta kungliga område har att erbjuda. Men glöm inte att inte gå omkring och be om att bli kallad "majestät"!

Utomhusbio i Slottsparken, Malmö

Slottsparken i Malmö är en vacker och historisk park belägen i hjärtat av staden. Parken erbjuder en mängd olika aktiviteter för besökare att njuta av, inklusive promenader, sport och kultur. Besökare kan njuta av de vackra trädgårdarna, fontänerna och statyerna som finns i parken, och det finns också en scen där det ofta hålls olika evenemang och konserter. Sportfanatiker kan spela beachvolleyboll eller gå på en löprunda runt parken. Det finns också ett café där man kan koppla av med en fika efter en dag i parken. Upplev den vackra natur och historia som Slottsparken i Malmö har att erbjuda.

Utomhusbio i Ribersborgs Kallbadhuspark, Malmö

Ribersborgs Kallbadhuspark i Malmö är en unik och vacker park belägen vid Öresundskusten. Parken erbjuder en mängd olika aktiviteter, inklusive bad, promenader och sport. Den vackra parken är känd för sitt Kallbadhus, ett öppet badhus som är en populär destination för både lokala och besökande badgäster. Parken erbjuder också en vacker trädgård och en promenadstrand med utsikt över Öresund. Sportfanatiker kan spela beachvolleyboll eller gå på en löprunda längs stranden. Upplev den unika och vackra natur som Ribersborgs Kallbadhuspark i Malmö har att erbjuda och njut av en dag på stranden eller ett förfriskande dopp i Öresund.

Gör dig redo för utomhusbio i Malmö under nästa sommar, spana in vårt festivalschema!

Utomhusbio i Slottshagsparken, Malmö

Slottshagsparken i Malmö är en vacker och naturskön park belägen i stadsdelen Slottshagen. Parken erbjuder en mängd olika aktiviteter för besökare att njuta av, inklusive promenader, sport och fågelskådning. Besökare kan njuta av den vackra naturen och de vackra trädgårdarna som finns i parken, och det finns också en damm där man kan se fåglar och fisk. Sportfanatiker kan spela beachvolleyboll eller gå på en löprunda runt parken. Upplev den natursköna och vackra natur som Slottshagsparken i Malmö har att erbjuda och upptäck alla dess skönheter.

Utomhusbio i Slottsmöllan, Malmö

Slottsmöllan i Malmö är en vacker och historisk park belägen i stadsdelen Slottshagen. Parken erbjuder en mängd olika aktiviteter för besökare att njuta av, inklusive promenader, sport och kultur. Besökare kan njuta av den vackra natur och historiska miljön som parken har att erbjuda.

Utomhusbio i Kungsparken vid Triangeln, Malmö

Kungsparken vid Triangeln i Malmö är en vacker och naturskön park belägen i stadsdelen Triangeln. Parken erbjuder en mängd olika aktiviteter för besökare att njuta av, inklusive promenader, sport och fågelskådning. Besökare kan njuta av den vackra naturen och de vackra trädgårdarna som finns i parken.

Utomhusbio i Folkets Park, Malmö, ett vinnande koncept enligt oss.

Utomhusbio i Folkets Park, Malmö

Folkets Park i Malmö är en vacker och naturskön park belägen i nära anslutning till stadsdelen Rosengård. Parken erbjuder en mängd olika aktiviteter för besökare att njuta av, inklusive promenader, sport och fågelskådning. Besökare kan njuta av den vackra naturen och de vackra trädgårdarna som finns i parken.

Utomhusbio i Kärlekens Park, Malmö

Kärlekens Park i Malmö är en vacker och romantisk park belägen i stadsdelen Västra Hamnen. Parken erbjuder en mängd olika aktiviteter för besökare att njuta av, inklusive promenader, sport och kultur. Besökare kan njuta av den vackra naturen och den romantiska miljön som parken har att erbjuda.

Utomhusbio i Slottshagskyrkoplan, Malmö

Slottshagskyrkoplan i Malmö är en vacker och naturskön park belägen i stadsdelen Slottshagen. Parken erbjuder en mängd olika aktiviteter för besökare att njuta av, inklusive promenader, sport och fågelskådning. Besökare kan njuta av den vackra naturen och de vackra trädgårdarna som finns i parken.

Utomhusbio i Rosengårdsparken, Malmö

Rosengårdsparken i Malmö är en vacker och naturskön park belägen i stadsdelen Rosengård. Parken erbjuder en mängd olika aktiviteter för besökare att njuta av, inklusive promenader, sport och fågelskådning. Besökare kan njuta av den vackra naturen och de vackra trädgårdarna som finns i parken.

Utomhusbio i Malmö för alla åldrar!

Utomhusbio i Sofielundsparken, Malmö

Sofielundsparken i Malmö är en plats för drömmare, naturälskare och äventyrare. Det är en plats där du kan vandra runt och upptäcka olika växter och djur, och njuta av den vackra naturen. Parken erbjuder också olika aktiviteter som fågelskådning, ridning och promenader. Det finns också lekplatser för barnen att utforska och ha roligt. Sofielundsparken är en plats där du kan koppla av, ta en paus från det hektiska livet och njuta av naturen. Det är också ett utmärkt ställe för en picknick med vänner eller familj, eller för att ta en promenad och få lite frisk luft. Det är en oas av skönhet och avkoppling i hjärtat av Malmö.

Utomhusbio i Västra Hamnen, Malmö

Västra Hamnen i Malmö är en plats för naturälskare, äventyrare och urban utforskare. Det är en plats där du kan vandra runt och upptäcka den vackra naturen och havsutsikten. Parken erbjuder också olika aktiviteter som fågelskådning, ridning och promenader. Det finns också lekplatser för barnen att utforska och ha roligt. Västra Hamnen är en plats där man kan koppla av, ta en paus från det hektiska livet och njuta av naturen. Det är också ett utmärkt ställe för en picknick med vänner eller familj, eller för att ta en promenad och få lite frisk luft. Det är en oas av skönhet och avkoppling i hjärtat av Malmö. Västra Hamnen är också känd för sina moderna arkitektur och konstinstallationer som finns i området, och ger besökaren möjlighet att uppleva en unik kombination av natur och urban kultur.

Utomhusbio i Sibbarpsparken, Malmö

Sibbarpsparken i Malmö är en plats där natur och aktivitet möts och skapar en unik och livfull upplevelse. Den vackra parken erbjuder en mängd olika aktiviteter, inklusive promenader, sport och fågelskådning. Men det är inte bara det, Sibbarpsparken är också känd för sina utomhusgym och utomhus idrottsanläggningar, där besökare kan träna och hålla sig i form. Parken är också hem för ett brett utbud av kulturella evenemang, som musikfestivaler, utställningar och teaterföreställningar. Sibbarpsparken är en plats där natur, sport och kultur samlas och skapar en unik och livfull upplevelse för besökaren. Det är också ett utmärkt ställe för en picknick med vänner eller familj, eller för att ta en promenad och få lite frisk luft. Sibbarpsparken är en oas av skönhet, aktivitet och roligt i hjärtat av Malmö.

Såhär kan det se ut när det är fullsatt under utomhusbion i Malmö.

Utomhusbio i Jägersro Park, Malmö

Jägersro Park i Malmö är en plats där natur och kultur möts och skapar en unik och oväntad upplevelse. Den vackra parken erbjuder en mängd olika aktiviteter, inklusive promenader, sport och fågelskådning. Men det är inte bara det, Jägersro Park är också hem för en av Europas mest prestigefyllda travbanor, där du kan se hästkapplöpningar och njuta av den spännande atmosfären. Parken är också känd för sina vackra trädgårdar och grönområden, som ger besökarna möjlighet att koppla av och njuta av naturen. Men det är inte allt, Jägersro Park är också hem för ett brett utbud av kulturella evenemang, som musikfestivaler, utställningar och teaterföreställningar. Jägersro Park är en plats där natur, sport och kultur samlas och skapar en unik och oväntad upplevelse för besökaren.

Utomhusbio i Lindängsparken, Malmö

Lindängsparken i Malmö är en vacker och naturskön park belägen i stadsdelen Lindängen. Parken erbjuder en mängd olika aktiviteter för besökare att njuta av, inklusive promenader, sport och fågelskådning. Besökare kan njuta av den vackra naturen och de vackra trädgårdarna som finns i parken.

Vi längtar efter nya sommarminnen och mer utomhusbio i Malmö.

Utomhusbio i Malmös botaniska trädgård

Malmös botaniska trädgård är en oas av grönska och liv i hjärtat av staden. Det är en plats där du kan vandra runt bland tusentals olika växter, blommor och träd. Här kan du ta en paus från det hektiska livet och njuta av naturen. Parken erbjuder också olika aktiviteter och evenemang, som föreläsningar, utställningar och växter workshops. För botaniska älskare och naturen älskare är det ett måste besök. För att inte tala om för dem som söker en lugn och avkopplande plats i staden. Det är också ett utmärkt ställe att ta en picknick och njuta av en vacker trädgårdsmiljö.

Om du vill ha en skön sommarnatt i en av Malmös absolut bästa parker, Tallriken i Pilsammsparken enligt oss, och där kunna njuta av en magisk sommarbio direkt under stjärnorna se då till att besöka Europas största utomhusbio i sommar!

→ Spana in årets utomhusbiofestivaler här!

Festivalschema 2023

Du hittar vårt festivalschema inför sommarens turné här nedan:


Alla festivaler hittar du här!

Skriven av

Joel Georgy

January 25, 2023

Innehåll

Bli en del av upplevelsen

Vi söker ständigt efter spännande partnerskap, volontärer och foodtrucks!

Ta kontakt med oss!