Bloggartikel

Utomhusbio i Stockholm

Under sommaren är det äntligen igen ! Den 8:e och den 22:e Juli är du välkommen till Rålambshovsparken i Stockholm för sommarens mysigaste kväll! I år samarbetar vi med en rad spännande varumärken för att bygga bästa möjliga festivalupplevelse runt om i Sverige. Vi hoppas att så många som möjligt av er i Stockholm vill komma för att njuta av två oförglömlig kvällar i Rålis.

Först och främst, du har väl inte missat våra utomhusbiofestivaler under sommaren? Vi arrangerar utomhusbio i Stockholm, Göteborg, Malmö. Se till att besöka vår sida för festivaler för att läsa mer om när vi besöker din stad!

Rålambshovsparken – Hjärtat av Stockholm

Det finns ingen bättre plats för utomhusbio i Stockholm. Denna härliga park ligger i hjärtat av Stockholm, precis bredvid Södermalm. Dessutom har den en stor grönyta som passar perfekt för en härlig utomhusbio under stjärnorna. Här kommer vi att sätta upp vår 82kvm stora bioduk och dra i gång en fantastiskt film när mörkret sänker sig!

Utomhusbio i Tantolunden, Stockholm sommaren 2022.

Utomhusbio + Festival = Sant 

Självklart finns det mycket mer att göra än att bara se på film under vår utomhusbiofestival / sommarbio. Vi öppnar festivalområdet redan klockan 16:00 med livemusik, både DJ:s, saxifonister, sångare utlovas. Klockan 18:00 kommer våra otroliga Dj:s att börja spela för att öka stämningen ytterligare.

Sen, när mörkret sakta sänker sig över Stockholm och de första stjärnorna börjar titta fram, då är det dags att sätta i gång filmen! Vilken film det blir kommer vi snart gå ut med, håll utkik på våra sociala medier. Här kan du också hålla dig uppdaterad om alla våra framtida festivaler. Vår instagram hittar du bland annat här: https://www.instagram.com/bigcrowdfactory/

Något vi också tycker är viktigt är att vår utomhusbio i Stockholm ska vara tillgänglig för alla. Därför har vi valt att låta vår festival vara helt gratis! Kom som du är och lyssna på lite bra musik, umgås med goda vänner och se en bra film – utan att betala en krona! 

Utomhusbio i Stockholm, sommaren 2022.

Mat & Biokiosk

Vad vore en festival utan mat? Vi har ordnat så att ett gäng olika foodtrucks kommer för att erbjuda dig mat från världens alla hörn! Stockholm har en underbar matkultur och vi är stolta över att så många fantastiska foodtrucks vill komma till våra festivaler nu i sommar. Oavsett vad du gillar för mat är vi övertygade om att du kommer att hitta något gott här.

Självklart kommer vi också att ha en biokiosk där du kan köpa både popcorn, godis och dricka. För det vore väl ingen utomhusbio utan popcorn, eller hur? 

Musik, mat, trevligt sällskap och en bra film. Låter inte det som receptet för en fantastiskt sommarnatt? Vi är Big Crowd Factory och vi har hållit i utomhusbio festivaler i flera år. Därför är vi övertygade om att det här kommer bli Stockholms härligaste kvällar, Europas Största Utomhusbio är helt enkelt här för att stanna!

Vi ses på Pucko Sommarbiofestival i Stockholm i sommar!PS. Kan du inte komma till Stockholm den 8:e eller den 22:e juli? Det gör inget, vi kommer arrangera flera olika utomhusbios över hela landet, hela sommaren! Kanske passar några av dessa datum dig bättre?

Festivalturné 2023 - Turnéschema

Observera att respektive datum kan komma att ändras närmare festivalsommaren.

Håll koll på vår Facebooksida här för att anmäla dig till årets festivaler: https://www.facebook.com/bigcrowdfactory

Skriven av

Joel Georgy

June 10, 2022

Innehåll

Bli en del av upplevelsen

Vi söker ständigt efter spännande partnerskap, volontärer och foodtrucks!

Ta kontakt med oss!