Bloggartikel

Utomhusbio i Uppsala

Den 20:e augusti kommer Big Crowd Factory till Uppsala för att avsluta sommaren på bästa sätt – med en härlig utomhusbio! Vi samlas i Källparken för en underbar dag som kommer att avsluta en strålande sommar. Tillsammans gör vi den 20:e augusti till en oförglömlig kväll!

Missa inte heller att Europas Största Utomhusbio även besöker Stockholm, Göteborg, Malmö & Uppsala nu i sommar. Se till att besöka vår sida för festivaler för att läsa mer om när vi besöker din stad, vi hoppas på att få träffa di på plats i sommar!


Källparken – Uppsalas härligaste park

Självklart är vår utomhusbio i Uppsala öppen för alla men samtidigt vet vi att alla studenter som precis börjat komma tillbaka till universitet gärna kommer och firar med oss. Därför kommer vår utomhusbio att vara helt gratis – så att alla ska ha möjlighet att komma och avsluta sommaren med oss.Vi håller vår utomhusbio i Källparken, en fin park mitt i Uppsala, och festivalområdet kommer att vara öppet från och med klockan 16:00. Vi rekommenderar att ni kommer i tid för när våra Dj:s börjar spela vid klockan 18:00 brukar det snabbt bli fullt inne på området. 

När klockan hunnit bli 22:00 kommer kvällens höjdpunkt, det är då vi startar filmen!

Vi väntar tills det hunnit bli mörkt och de första stjärnorna börjar dyka upp innan vi sätter i gång för att höja mysfaktorn lite extra. Vilken film vi kommer att spela kan ni hitta på våra sociala medier. Vi kommer att lägga ut det några dagar innan festivalen börjar.  Här kan ni också hitta mycket annan information om våra olika utomhusbio festivaler runt om i landet. Utomhusbio Uppsala 2022

Gratis Utomhusbio, tack vare Pucko

En stor anledning till att vi har fått möjligheten att göra vår utomhusbio festival helt gratis är tack vare vårt samarbete med Pucko. Därför vill vi rikta ett stort tack till Pucko för utan dem vore denna folkfest inte möjligt. 


Foodtrucks i Uppsala

Självklart kommer vi också att erbjuda mat och dryck under utomhusbion i Uppsala. Vi har pratat med flera olika foodtrucks som kommer att finnas där med sin fantastiska mat. Vi är övertygade om att ni kommer att hitta något som ni gillar.

Big Crowd Factory driver också en biokiosk som vi brukar öppna innan filmen. Vi tycker inte att ett biobesök är komplett utan popcorn och därför är det precis vad vi säljer här. Vi säljer också lite godis, drycker och andra snacks som passar bra för en utomhusbio. 

Vi hoppas att sommaren 2022 kommer att bli underbar och vi hoppas att så många som möjligt av er vill komma till Uppsala den 20:e augusti för att njuta av de sista dagarna med oss. Det kommer att bli sommarens härligaste kväll. 

Välkommen till Pucko Sommarbio Festival i Uppsala, en utomhusbio väl värd att minnas!

Glada besökare på under utomhusbio i Uppsala.


PS. Kan du inte komma till Uppsala? Det gör inget, vi arrangerar flera olika utomhusbios över hela landet, hela sommaren! Kanske passar några av dessa datum dig bättre?

Festivalschema sommaren 2023

Skriven av

Joel Georgy

June 12, 2022

Innehåll

Bli en del av upplevelsen

Vi söker ständigt efter spännande partnerskap, volontärer och foodtrucks!

Ta kontakt med oss!