Bloggartikel

Utomhusbio i Rålambshovs-parken 2023

Stockholm har alltid varit känt för sina vackra parker och grönområden, men det är inte ofta man får möjligheten att kombinera detta med en filmupplevelse. I år kommer vi att erbjuda ett unikt sätt att njuta av Rålambshovsparken – genom en utomhusbio!

Har du någonsin funderat på att gå på en utomhusbio men aldrig tagit steget? Då är det här en perfekt möjlighet för dig. Vi kommer att arrangera festivaler på flera olika platser under sommaren för att så många som möjligt ska kunna komma. För att göra det lite enklare för er har vi samlat allt i en festivalguide.

Här hittar du all information som du behöver för att skapa en oförglömlig sommar fylld med utomhusbios! 

Nedan kan du spana in vår aftermovie från en av våra festivaler i Göteborg under sommaren 2022.

Njut av bio i Stockholms vackraste park

Utomhusbion i Rålambshovsparken började som en liten idé för ett par år sedan, men har nu blivit en årlig tradition i Stockholm. Evenemanget har vuxit och blivit till ett av Stockholms mest populära med besökare från hela jorden. Det är en unik möjlighet för filmälskare att uppleva en film på ett annorlunda sätt, men också för dem som bara vill ha en rolig kväll ute i parken och sommaren 2023 kommer vi vara med och arrangera vår egen utomhusbio.

Utomhusbio i Rålambshovsparken, ett sommarminne att komma ihåg!Vi kan garantera att utomhusbion i Rålambshovsparken 2023 kommer att bli sommarens höjdpunkt. Parken är vackert belägen vid Mälarens strand och har ett brett utbud av aktiviteter och saker att upptäcka för alla besökare. Att titta på en film i Rålambshovsparkens fantastiska natur kommer att bli en upplevelse att minnas för livet.

Besökare under utomhusbio i Rålambshovsparken.Detta är inte bara en fantastisk möjlighet för stockholmsbor att uppleva filmen på ett annorlunda sätt utan en chans för alla besökare att upptäcka en av stadens vackraste parker. Rålambshovsparken ligger perfekt i västra Stockholm och har en stor gräsmatta där besökare kan lägga sig på en filt och njuta av en film under stjärnorna. Parken har också en liten sjö, en lekplats för barnen och en grillplats för alla er som vill ha möjligheten att grilla er egen mat.

Underbart väder under sommarbio i Rålis.Det bästa med utomhusbion i Rålambshovsparken 2023 är den avslappnade atmosfären. Du slipper tränga in dig på en trång och varm biograf med hundratals andra människor. Istället kan du sätta på dig bekväma kläder, ta med en picknickfilt och låta vinden svalka dig medans mörkret sänker sig och filmen startar. Kan det bli mycket bättre?

Laddade besökare under utomhusbio i Rålambshovsparken.

Utomhusbion i Rålambshovsparken 2023 är helt enkelt en fantastisk möjlighet för människor att koppla av och njuta av en film i en avslappnad och härlig miljö. Det är också en möjlighet för alla våra besökare att uppleva något unikt och minnesvärt i Stockholm, något som ni kanske inte får chansen till varje dag.

Biokiosk på plats under utomhusbio i Rålis.Se på familjevänlig film under stjärnorna

Vi på Big Crowd Factory är noga med att våra utomhusbio-festivaler ska passa alla. Därför kommer utomhusbion att visa ett brett utbud av filmer, från klassiska kärlekshistorier till moderna storfilmer. Vi erbjuder något för alla smaker och våra besökare kommer att kunna njuta av fantastisk film i en fantastisk miljö. Scenerna kommer att spelas upp på en stor duk med hög kvalitet och ljudet kommer att vara kristallklart. Det kan vi garantera.

Musikunderhållning i väntan på sommarens utomhusbio.Utomhusbion i Rålambshovsparken är en familjevänlig aktivitet. Barnen kommer att älska att titta på sina favoritfilmer under stjärnorna och ni som föräldrar får möjligheten att samla hela familjen och njuta av en gemensam aktivitet. Och självklart väljer vi filmer som ni också kommer att uppskatta. 

Mat och dryck under utomhusbio i Rålambshovsparken

Men det är inte bara filmen som gör utomhusbion i Rålambshovsparken så speciell. När vi arrangerar en utomhusbio festival ser vi alltid till att bjuda in många olika foodtrucks som tar med sig härlig mat från jordens alla hörn. Här kan du hitta pizza, tacos, nudlar, pasta och mycket mer. När vi kommer till Rålambshovsparken sommaren 2023 kan vi också garantera snacks i mängder. För vad vore väl en film utan popcorn?

Allt fler besökare kommer till parken i väntan på filmen.Har du en egen foodtruck och funderar på att ansöka om att få medverka i någon av våra festivaler? Vi letar alltid efter nya fantastiska foodtrucks som kan erbjuda en otrolig och unik upplevelse till våra besökare. Låter det som du? Vill du veta lite mer? Läs mer här och ansök redan idag!

Drönarbild från utomhusbio i Rålambshovsparken under sommaren.

Det är inte för sent att boka in ett besök för utomhusbio i Rålambshovsparken 2023. Du kan inte förboka biljetter men planera in besöket i din kalender redan nu så att du inte missar det. Först till kvarn får bäst platser så vi rekommenderar att du kommer tidigt.

Glada besökare under utomhusbio i Rålambshovsparken.Är du kanske intresserad av att kolla på utomhusbio i någon annan stad i Sverige? Vi på Big Crowd Factory älskar hela Sverige och därför kommer vi självklart inte bara att besöka Stockholm under sommaren 2023. I vår festivalguide hittar du alla platserna som vi kommer att dyka upp på. Hoppas att vi ses där!

Ofta kommer det många besökare till Europas största utomhusbio, se därför till att dyka upp i tid.

Festivalschema 2023

Du hittar vårt festivalschema inför sommarens turné här nedan:


Alla våra festivaler hittar du här!

Skriven av

Rikard Jonsson

February 12, 2023

Innehåll

Bli en del av upplevelsen

Vi söker ständigt efter spännande partnerskap, volontärer och foodtrucks!

Ta kontakt med oss!