Bloggartikel

Utomhusbio Rålis 2023

Sommaren 2023 kommer Rålambshovsparken eller Rålis i Stockholm att vara värd för en av stadens mest älskade traditioner - utomhusbio. Under sommaren kommer Europas Största Utomhusbio äntligen att arrangeras i Rålis, detta blir en utomhusbio som du inte vill missa! 

Varje sommar förvandlas parken till en magisk utomhusbio där besökare kan njuta av en en riktig blockbuster under stjärnklara sommarnätter. Se till att spana in vårt festivalschema här om du är taggad på att uppleva utomhusbio i Rålis: Årets utomhusbiofestivaler!

Nedan kan du spana in vår aftermovie från en av våra festivaler i Göteborg under sommaren 2022. På samma sätt kommer det att se ut under årets utomhusbio i Rålis!

Programmet för sommaren 2023 är fyllt med en grymma filmer, DJ:s, foodtrucks aktivitetsområden, lounge mm. Kort och gott ett helt festivalområde kommer att byggas upp i Rålambshovsparken under sommaren 2023. Det kommer definitivt att finnas något för alla, oavsett ålder eller filmintresse.

Denna utomhusbio kommer definitivt att vara en av sommarens höjdpunkter, lita på oss, vi kan dethär med utomhusbio i Rålis! Sedan 2017 har vi varit igång och vi vågar lova att ni kommer älska konceptet.

Bild från utomhusbio i Rålis 2023.

Besökare kan förvänta sig en oförglömlig upplevelse med en högkvalitativ projektor för bästa möjliga skärpa, och även en ljudupplevelse som bara måste upplevas på plats! Dessutom har du även en en mysig miljö där man kan koppla av med en kall dryck eller en bit mat under tiden du njuter av filmen. Rålambshovsparken eller Rålis är också känd för sin vackra natur och grönska, så det är ett perfekt ställe att samla vänner och familj för en kväll ute.

Utomhusbio i Rålis under sommaren 2023.

Det är viktigt att notera att på grund av stor intresse för våra utomhusbios är det viktigt att komma i tid, ingen biljettbokning krävs så det är bara att dyka upp och utomhusbion är som alltid helt gratis. Låt inte din inneboende tidsoptimist hindra dig från att ta utomhusbions absolut bästa platser på plats.

Kort och gott, packa en filt, ta med dig en kall dryck och kom ner till Rålambshovsparken för en minnesvärd sommarkväll med Europas Största Utomhusbio 2023. Det kommer att bli en sommar att minnas.

I Rålis kommer det att bli utomhusbio under 2023. Missa ej!

Om du vill ha en skön sommarnatt i Stockholms absolut bästa park, Rålis enligt oss, och där kunna njuta av en magisk film direkt under stjärnorna se då till att besöka Europas största utomhusbio i sommar!

→ Spana in årets utomhusbiofestivaler här!

Drönarfoto från utomhusbio i Rålis, vi hoppas på att få se dig på plats i sommar.

Festivalschema 2023

Du hittar vårt festivalschema inför sommarens turné här nedan:


Alla festivaler hittar du här!

Skriven av

Joel Georgy

January 19, 2023

Innehåll

Bli en del av upplevelsen

Vi söker ständigt efter spännande partnerskap, volontärer och foodtrucks!

Ta kontakt med oss!