Bloggartikel

Utomhusbio Tallriken, Pildammsparken 2023

Tallriken i Pildammsparken i Malmö är en av stadens mest älskade grönområden. Parken har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1910-talet då den ursprungligen skapades som en plats för arbetande människor att ta det lugnt och njuta av naturen. I sommar förvandlas parken till en magisk utomhusbio vid två tillfällen. Här kan våra besökare njuta av en en riktig storfilm under stjärnklara sommarnätter.

Ta med dig dina vänner och besök oss på Tallriken i sommar!Se till att spana in vårt festivalschema här om du är taggad på att uppleva storskaling utomhusbio i Malmös absolut vackraste park, Tallriken i Pildammsparken.

→ Årets utomhusbiofestivaler!

Nedan kan du spana in vår aftermovie från en av våra festivaler i Göteborg under sommaren 2022. På samma sätt kommer det att se ut i Talliken i sommar!

Pildammsparken är en av Malmös största parker och erbjuder en mängd olika aktiviteter för besökare att njuta av. Tallriken är en av de mest populära platserna i parken och det är inte svårt att se varför. Med en stor sjö och en vacker trädgård, är det en perfekt plats för att ta en promenad, plocka svamp eller bara slappa av och njuta av naturen.

Ofta kommer tusentals besökare när Big Crowd Factory arrangerar utomhusbio i Tallriken, se därför till att dyka upp i tid!

Men Tallriken är inte bara en plats för att ta det lugnt, det är också en plats för sport och fysisk aktivitet. Att springa runt sjön är en popurlär aktivitet för Malmös innvånare, inne i parken finns det även gott om möjligheter att spela fotboll på de stora fotbollsplanerna, spela tennis och även att åka skateboard.

Utomhusbio i Tallriken, Pildammsparken 2023.

För de mer kulturellt intresserade besökare, finns det också en scen där det ofta hålls olika evenemang och konserter under sommarmånaderna. Det finns också en café där man kan koppla av med en kopp kaffe eller en bit mat efter en lång dag i naturen. Antar att du inte heller har missat att Big Slap arrangeras i Tallriken varje år?

Besökare på plats i Tallriken för att njuta av utomhusbio.

Så om du är i Malmö och letar efter en plats att koppla av och njuta av naturen, eller om du är ute efter en plats för sport och fysisk aktivitet, så är Tallriken i Pildammsparken definitivt värt ett besök. Och glöm inte att ta med en svampkorg om det är svamptid!

Om du istället vill ha en skön sommarnatt i Malmös absolut bästa park, Tallriken enligt oss, och där kunna njuta av en magisk film direkt under stjärnorna se då till att besöka Europas största utomhusbio när i besöker Tallriken i Pildammsparken i sommar!

→ Spana in årets utomhusbiofestivaler här!

I sommar besöker Europas Största Utomhusbio Tallriken, detta är en festival du inte vill missa!

Festivalschema 2023

Du hittar vårt festivalschema inför sommarens turné här nedan:

Alla festivaler hittar du här!

Skriven av

Joel Georgy

January 25, 2023

Innehåll

Bli en del av upplevelsen

Vi söker ständigt efter spännande partnerskap, volontärer och foodtrucks!

Ta kontakt med oss!