Bloggartikel

Välkända varumärken skapar en unik sommarupplevelse tillsammans

Filmstaden Media och den kreativa konceptbyrån Big Crowd Factory går samman för att bjuda på en fantastisk sommarupplevelse för film- och festivalälskare runtom i landet. Tillsammans arrangerar aktörerna sex stycken utomhusbiofestivaler med fri entré i Malmö, Göteborg och Stockholm och kommer att locka över 50 000 besökare.

Sommarens utomhusbiofestivaler börjar ta form och aktörerna är stolta över att presentera årets lineup. Med stöd av välkända varumärken såsom Magnum, Pucko, Fisherman’s Friend, Webhallen, Urban Deli m.fl. bjuder aktörerna på sex heldagar av underhållning med artister såsom svenska uppstickarna Tiger och Men in Love. Under dagarna bjuds det även på DJs, foodcourt, aktivitetsområden, biokiosk och avslutningsvis även en filmvisning under bar himmel. 

”Vi på Big Crowd Factory är exalterade inför sommarens festivalturné och ser fram emot att bjuda in hela Sverige till en unik och underhållande upplevelse med fri entré. Vi är stolta över att få jobba tillsammans med Filmstaden Media och några av de mest ikoniska varumärkena för att skapa en sommar som besökarna sent kommer att glömma”, säger Rikard Jonsson, Head of Marketing hos Big Crowd Factory.

Leslie Marsden, Head of Sales på Filmstaden Media, håller med. ”Det är fantastiskt kul att flera välkända varumärken vill vara en del av detta unika koncept. Vi är imponerade över hur snabbt Big Crowd Factory lyckas etablera sina utomhusbiofestivaler och att vi redan har återkommande kunder som stöttar oss i vår strävan att skapa en fantastisk sommar för alla besökare. Vi ser fram emot att bjuda in er alla till magiska kvällar med underhållning och utomhusbio.”

Festivalschema | Open-Air by Big Crowd Factory 2023Om Big Crowd Factory

Big Crowd Factory är Sveriges ledande aktör när det kommer till att skapa storskaliga utomhusbiofestivaler. Sedan 2017 har företaget erbjudit gratis utomhusbio till tiotusentals besökare. År 2022 slog aktören ett nytt rekord med över 12.100 besökare under en och samma utomhusbiovisning i Göteborg. Nu expanderar evenemangen vidare till Stockholm, och Malmö. 

Om Filmstaden Media

Filmstaden Media är en avdelning inom Filmstaden AB som sedan många år är Sveriges ledande biografkedja. Filmstaden Media säljer reklamutrymme på de flesta biografkedjor i Sverige, i nätverket ingår över 333 biosalonger på 70 orter. 


Kontaktuppgifter

Rikard Jonsson

Head of Marketing, Big Crowd Factory

rikard@bigcrowdfactory.com

+46 703 - 74 99 99

Leslie Marsden 

Head of Sales, Filmstaden Media

leslie.marsden@filmstaden.se

+46 8 - 680 35 60

Skriven av

Joel Georgy

March 29, 2023

Innehåll

Bli en del av upplevelsen

Vi söker ständigt efter spännande partnerskap, volontärer och foodtrucks!

Ta kontakt med oss!