Bloggartikel

Vembla blir biokiosk-partner till Europas största utomhusbio i sommar!

Vi på Big Crowd Factory är otroligt glada över att berätta om vårt senaste samarbete. Vi kan glatt meddela att Vembla, har valt att satsa på vår kommande festivalturné i sommar. 


Vembla är idag aktiva i både Stockholm och Malmö med deras smarta, för att inte nämna snabba, hemleveranser av matvaror. Vembla lovar leverans av dina matvaror inom bara några minuter i både Stockholm och Malmö, dock kommer Vembla kunna utlova än snabbare service än så i biokiosken i sommar!

Via deras smarta app kommer du som besökare kunna köpa både snacks, godis och dryck enklare än någonsin med några få knapptryck. Vi ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans med Vembla och skapa oförglömliga festivalminnen för tusentals utomhusbiobesökare runt om i Sverige.

- Vi kände att det var en så kallad “perfect match” direkt när Vembla hörde av sig till oss. Att få lov att välkomna Vembla som festivalturnéns officiella biokioskpartner känns verkligen helt magiskt. Kombinationen av deras kompetens kring att leverera matvaror samtidigt som de arbetar på ett smart och digitalt sätt via deras applikation skulle inte kunna vara en bättre mix för oss på Big Crowd Factory säger Rikard Jonsson, Head of Marketing hos Big Crowd Factory. 

Förväntningarna inför sommaren är även höga från Vemblas håll.

- Vi är enormt glada över samarbetet med BCF. Vi har jobbat en hel del med events och pop-up butiker sedan innan, men detta kommer garanterat bli det största och roligaste hittills. Att få erbjuda vår service i städer som vi ännu inte finns i, men absolut vill etablera oss i snart gör det hela extra kul berättar Emelie Åkesson, Marketing Manager hos Vembla.


PS. Du har väl inte missat våra utomhusbiofestivaler under sommaren 2022? Vi arrangerar utomhusbio i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala & Lund. Se till att besöka vår sida för
festivaler för att läsa mer om när vi besöker din stad!  

Skriven av

Rikard Jonsson

May 5, 2022

Innehåll

Bli en del av upplevelsen

Vi söker ständigt efter spännande partnerskap, volontärer och foodtrucks!

Ta kontakt med oss!