Bloggartikel

Vi välkomnar Karma som partner till årets utomhusbiofestival!

Vi på Big Crowd Factory har arrangerat stora utomhusbiofestivaler sedan 2017 (fun fact: 2019 slog vi Europa rekordet och blev därmed titulerade “Europas Största Utomhusbio”). Aldrig någonsin har vi varit så taggade på att berätta om vårt senaste tillskott av partners, vi kan härmed avslöjda att Karma har valt att ingå ett partnerskap med oss på Big Crowd Factory.

Vårt samarbete med Karma innebär en enorm skillnad för festivalbesökarna. Genom vårt samarbete kommer du som festivalbesökare kunna beställa mat och dryck ifrån festivalens foodtruckområde via ett par enkla knapptryck med din mobiltelefon. Ladda ner BCFs app eller skanna en QR-kod som du hittar på bioduken, såväl som skyltar runt om på området. Du är nu redo för lunch, middag eller snacks, utan att behöva stå i en lång kö under festivaldagen (vi vet alla hur det känns).

Det bästa av allt, varje beställning och betalning som sker via Karma klimatkompenseras! Under tiden du njuter av filmen & äter din favoritmåltid, är du även en miljöhjälte. Karma kommer även att bygga upp ett loungeområde på festivalområdet, det blir en så kallad pick-up-lounge, där du i avslappnat läge inväntar din beställning som finns att hämta hos din favorit foodtruck.

- “Att ha Karma med som partner ger oss musklerna att leverera en riktigt friktionsfri festivalupplevelse. Våra åtta (8) matvagnar har tidigare alltid levererat ett brett och supergott utbud till bra priser - men det har alltid varit högt tryck och lång kö. Med Karma kan vi ge besökarna mer tid till det de kom för; trevlig umgänge och en grym upplevelse i mysig miljö.” säger Victor Wetterlind, Head of Operations hos Big Crowd Factory. 

Även Karma är laddade inför festivalturnén 2022;

- “
Vi älskar att unna oss saker i vardagen, och vad är då bättre än utomhusbio med Big Crowd Factory? Det är ett grymt bra initiativ och vi såg direkt möjligheten för oss att kliva in för att tillsammans göra eventet till en smidigare såväl som mer klimatsmart upplevelse för alla involverade. Nu kan var och en av gästerna bidra till en bättre miljö samtidigt som de kollar film & njuter av en god måltid!” berättar Emma Kinnås, Marketing & Partnership Manager hos Karma.


PS. Du har väl inte missat våra utomhusbiofestivaler under sommaren 2022? Vi arrangerar utomhusbio i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala & Lund. Se till att besöka vår sida för festivaler för att läsa mer om när vi besöker din stad!  

Skriven av

Rikard Jonsson

May 5, 2022

Innehåll

Bli en del av upplevelsen

Vi söker ständigt efter spännande partnerskap, volontärer och foodtrucks!

Ta kontakt med oss!