Bloggartikel

Comviq och Big Crowd Factory partners för utomhusbio 2024

Big Crowd Factory kan stolt presentera Comviq som huvudpartner för årets upplaga av utomhusbio i Stockholm, Göteborg och Malmö. Med ett framgångsrikt föregående år, lovar årets evenemang ännu mer underhållning, gemenskap och filmglädje. Häng med på en resa fylld av festivalstämning och filmmys när utomhusbion lyser upp sommarkvällarna.

Big Crowd Factory är glada över att presentera Comviq som huvudpartner för den efterlängtade utomhusbion i Stockholm, Göteborg och Malmö sommaren 2024. Efter en succéartad tidigare säsong med totalt över 44 000 besökare förra året, ser Big Crowd Factory fram emot att få lysa upp sommarkvällarna i dessa tre svenska städer med utomhusbion även detta år.

Utomhusbion 2024 ären hyllning till film, gemenskap och sommaren. Genom att visa populära filmer under öppen himmel på vackra platser runt om i landet skapas en atmosfär av glädje och samhörighet för människor i alla åldrar. Eventet har dessutom fri entré vilket öppnar upp för en bredd av besökare. Innan filmen börjar finns möjlighet att få utforska festivalområdet och upptäcka ett brett utbud av foodtrucks, spana in de olika tälten med aktiviteter från våra partners och dansa loss till skön musik från festivalens DJ.

"Vi är så glada över att få jobba med Comviq för årets Utomhusbio 2024," säger Joel Georgy, ägare av Big Crowd Factory. "Deras stöd är avgörande för att göra detta evenemang till verklighet och vi är övertygade om att det kommer att bli en fantastisk upplevelse för alla biobesökare."

Evenemanget äger rum under sommaren 2024 och kommer att erbjuda en härlig kväll för alla deltagare. Boka in nedan datum när utomhusbion kommer till din stad:

·       26 & 27 Juli: Stockholm, Rålambshovsparken

·       2 & 3 Augusti: Göteborg, Azaleadalen

·       9 & 10 Augusti: Malmö, Mölleplatsen

 

Om Big Crowd Factory:
Big Crowd Factory är en evenemangsorganisation som strävar efter att skapa unika och minnesvärda upplevelser för människor genom film, musik och konst. Vårt mål är att sprida glädje och gemenskap genom våra evenemang. Big Crowd Factory är en del av Eventtorgets koncern.

 

Presskontakt:
Joel Georgy
Ägare Big Crowd Factory
+46 739 73 55 99
joel@bigcrowdfactory.com

Pressbilder

Skriven av

May 8, 2024

Innehåll

Bli en del av upplevelsen

Vi söker ständigt efter spännande partnerskap, volontärer och foodtrucks!

Ta kontakt med oss!